Ophemert, 06-22239560
Patricia woont in een oud boerderijtje met daarachter een hoogstamboomgaard. Omdat die voor eigen gebruik teveel fruit produceert, wordt van een deel van de appels en peren cider gemaakt onder de naam Droncken Hondt. Omdat Patricia vaak naar Noord Brabant moet, laat ze dit doen bij de biologische wijngaard Dassemus in Chaam (www.dassemus.nl). De naam Droncken Hondt is bedacht toen de hond een keer dronken werd van gistend fruit.
Zelf verwerkt ze het fruit tot onder andere jam/gelei, chutney, siroop en gedroogd fruit.
Op afspraak ben je welkom om een keer te komen kijken.
Producten van Patricia Majoie
Droncken Hondt appelperencider Meer details Fles 750 ml, 7% alcohol, AANRADER
Gemaakt van onbespoten fruit (60% peren en 40% appels), geproduceerd door biologische wijn- en cidermaker Dassemus in Chaam. Dassemus haalde in 2018 de tweede prijs voor de Beste Cider van Nederland (georganiseerd door Foodlog). Hieronder een foto van de cider van Dassemus:
€6,95 |
Vlierbloesemsiroop 250 ml Meer details Patricia plukte en verwerkte de bloesems in de ochtend. De vlier staat in haar tuin, niet aan de weg (minder schadelijke stoffen).
Vlierbloesemsiroop is lekker als aanmaaklimonade en over ijs en is minimaal 1 jaar houdbaar. €2,25 |
Vlierbloesemsiroop 750 ml Meer details Patricia plukte en verwerkte de bloesems in de ochtend. De vlier staat in haar tuin, niet aan de weg (minder schadelijke stoffen).
Vlierbloesemsiroop is lekker als aanmaaklimonade en over ijs en is minimaal 1 jaar houdbaar. €5,25 |