
Ophemert, 06-22239560
Patricia woont in een oud boerderijtje met daarachter een hoogstamboomgaard. Omdat die voor eigen gebruik teveel fruit produceert, wordt van een deel van de appels en peren cider gemaakt onder de naam Droncken Hondt. Omdat Patricia vaak naar Noord Brabant moet, laat ze dit doen bij de biologische wijngaard Dassemus in Chaam (www.dassemus.nl). De naam Droncken Hondt is bedacht toen de hond een keer dronken werd van gistend fruit.
Zelf maakt ze jam/gelei, siroop en gedroogd fruit en als de oogst goed is kan ze ook onbespoten fruit leveren.
Op afspraak ben je welkom om een keer te komen kijken.

Producten van Patricia Majoie
Droncken Hondt appelperencider |
Fles 750 ml, jaargang 2019, 7% alcohol Gemaakt van onbespoten fruit (60% peren en 40% appels), geproduceerd door Dassemus in Chaam Maak een fris-sprankelende mix met KIRSCH, of maak een APEROL SPRITZ met cider in plaats van prosecco. |
€6,50
|
||
Gedroogde vijg |
Onbespoten, zomer 2022. Dit is 1 vijg in 6 partjes en gedroogd in de droogmachine. |
€0,85
|
||
Vlierbloesemsiroop 250 ml |
Patricia plukte en verwerkte de bloesems in de ochtend. De vlier staat in haar tuin, niet aan de weg (minder schadelijke stoffen). Vlierbloesemsiroop is lekker als aanmaaklimonade en over ijs en is minimaal 1 jaar houdbaar. |
€2,25
|
||
Vlierbloesemsiroop 750 ml |
Patricia plukte en verwerkte de bloesems in de ochtend. De vlier staat in haar tuin, niet aan de weg (minder schadelijke stoffen). Vlierbloesemsiroop is lekker als aanmaaklimonade en over ijs en is minimaal 1 jaar houdbaar. |
€4,95
|